sâmbătă, 1 mai 2010

Despre blonde.

De-a lungul timpului au fost efectuate numeroase studii pe tema blondelor, care mai de care mai mult sau mai putin stupide. De exemplu astazi am citit un articol intr-o revista in care se spunea ca barbatii care stau in preajma unei blonde se prostesc. Oare chiar e de vina culoarea parului? Sau de fapt femeia in sine? Eu optez pentru a2a varianta.
Blondele sunt adesea ironizate. Cred ca nu exista peroana sa nu fi auzit cel putin un banc rautacios pe seama blondinelor! Si totusi... sunt studii care dovedesc ca blondele sunt mai descurcarete decat brunetele! In nu stiu ce tara femeile blonde castiga in medie cu 7% mai mult decat celelalte.
Si hai sa fim seriosi. Cand ne gandim la acel tipar de femeie ideala, nu ne apare tipa inaltuta, supla dar in acelasi timp cu forme bine conturate si cu parul... BLOND?
Inca din copilarie conceptul de frumusete feminina este asociat cu un par buclat si balai! Adica... in ce basm respectabil ati auzit voi de vreo printesa bruneta? Sau... V-ati putea imagina o Ileana Cosanzeana satena?
Eu una nu! Si chiar si prima varianta a mult ravnitei papusi Barbie a fost cea blonda!
Unele studii chiar au ajuns la concluzii precum: "Parul deschis la culoare conteaza enorm pentru imaginea de sine a unei femei. Nu numai ca femeile blonde stiu sa se bucure de viata mai mult decat cele brunete, dar au si mai multa incredere in propria persoana. In plus, femeile cu parul deschis la culoare sunt mai pasionale decat cele cu parul de culoare inchisa. "
Noile cercetari ar putea explica puterea de seductie si farmecul pe care l-au exercitat asupra oamenilor personalitati precum Marilyn Monroe, Lana Turner, Jessica Simpson si Kim Cattrall.
Si lista poate continua...
Mi se par absurde afirmatiile precum " blondele sunt proaste".
Si nu spun asta pentru ca eu sunt vopsita in aceasta nuanta. Am fost mai toate culorile, dar intotdeauna bondul a fost preferatul meu.
De ce? In primul rand pentru ca luand in calcul fizionomia fetei mele si multe alte detalii legate de estetica, ma avantajeaza. Si in al2lea rand pentru ca intotdeauna o femeie blonda ii va inspira subconstientului tau gingasie, feminitate.
In fine... Nu spun ca toate ar trebui sa se vopseasca blonde. Ar fi cea mai mare catastrofa!
Spun doar ca nu cred in speculatii aberante si ca nu ar trebui sa fie introdusa culoarea parului drept criteriu de clasificare a persoanelor.
In plus... Majoritatea femeilor si-ar dori o podoaba capilara aurie pe care sa si-o scuture seducator sub privirile pline de interes ale celor din jur.
Si uite si motto-ul nostru: "Blondes have more fun!".

2 comentarii:

Anonim spunea...

hai pisi k mere ;>

so.. blondes have more fun !! ;x

ptrk suntem blondeee ! <3

C spunea...

guys sure like blondes ..but they love brunettes :)) joke:)