duminică, 25 aprilie 2010

Pentru Ady the madman.

Hi hi hi. "Simteste-te" bine Aditule, tocmai iti dedic un post!
Sau mai bine simte-te jignit ma.
Tu realizezi? Iti dai seama ca tocmai eu, o adolescenta frustrata si cu idei de cacat iti dedica cateva randuri?
Trebuie sa faci ceva neaparat. Si cand zic neaparat, neaparat sa intelegi ma baiatule!
Si ca sa inteleaga si restul potentialilor cititori ai acestui post astazi am intrat pe blog si am dat de 2 comentarii in care eram criticata ( sau ma rog... jignita).
Oook... Nu-i nimic rau in asta, fiecare are dreptul de a-si exprima propria parere.
Apoi... am intrat si eu pe blogul respectivului din pura curiozitate. Pentru ca din ce imi spusese baiatu' parea un fel de "atotstiutor, genial, perfect" exemplar al adolescentilor din ziua de azi.
Ok... intru si... SURPRIZA! Ce credeti dragilor? :)) Baiatu' are si el 2 posturi si vro' 4 vizualizatori... Din alea 2 posturi unu imi este 3 sferturi dedicat mie si restul prietenului meu.
Ooooo daaaa! Asta chiar a fost maxima! Nu ma asteptam la asta.
Inca imi pun intrebarea " Oare dragutu' de el isi facuse dinainte blogul sau e facut special ca sa ma critice pe mine?"
In fine nu asta conteaza...
Dar ce credeti voi ca am aflat prin intermediul acelei postari? Ca eu... sunt o pustoaica de 17 ani... frustrata!
Wow...
Aaa... Si ca sunt cam " tango" cu scoala! (nu intrebati va rog).
El e un cult. Nu zic ca nu e. E genu' ala de baietas care iti scrie juma' de fraza in romana ca la sfarsit sa iti bage fatala... in engleza, evident! Pai ce naiba? Limba romana nu si-ar mai gasit linistea daca nu ar fi fost imbinata armonios cu niscaiva engleza. Si in plus... e cool!
Prietene, in primul rand nu am 17 ani, ci 16.
In al2lea rand... ia sa vedem ce mai spusesi tu despre "je" ( asta ca sa iti arat ca si eu sunt tru si stiu putintica franceza).
Aaa da... sunt o frustrata! Bai, bai, bai... Deci daca baietasu' asta nu scria un post despre mine si frustrarile mele de-o profunzime atat de emo, as fi putut jura ca si-a trait viata degeaba!
Dar ce ar spune Dexul despre acest cuvant?
"FRUSTRAT~Ă~ŢI, 1.nu există cuvantul in dex.2,daca totusi cineva te-a botezat „frustrat“-demitizarea acestui cuvant este: 1,Frustrati suntem cu totii.-dar mai mult *frustrat este (1)taciturnul(omul care tace) si mai putin *frustrat este (2)vorbaretul(omul care vorbeste)-mai ales daca acesta are si ceva de transmis celor din jurul lui.(oamenilor in special)"
Din punctul asta de vedere eu nu ma consider nici pe departe frustrata.
Mai stimate' individ ( nici nu stiu cum sa te numesc), nu am sustinut nici macar o secunda ca nu mai trec si altii prin ce trec eu. Dar de aici pana la o afirmatie de genul: "Mai mama, get real!Prin ce treci tu, trecem toti la varsta asta: nu suntem intelesi, ni se interzic cam multe, toti cer socoteala, insa...pierzi esentialul:viata!", crede-ma ca e cale lunga, la naiba de fapt e infinit de lunga!
Nu stiu prin ce treci sau ai trecut tu la varsta mea, insa nu ma simt deloc neinteleasa, nu mi se interzice nimic in plus fata de ce le interzice LEGEA altor oameni, si socoteala care imi este ceruta nu cred ca are nici cea mai mica legatura cu frustrarea pe care pretinzi ca o port!
Pierd esentialul? Pierd viata? Da ia' explica-mi tu mie cum ai ajuns la concluzia asta. Stii ce ti-ai pierdut tu? Timpul! Ai citit probabil vreo 3 postari de-ale mele... Astea de pe prima pagina si... pac pac, ce-ai zis tu? Iote ba ce proasta e asta! Isi detaliaza ea aici starile ei, de parca pe mine m-ar interesa. Pai si de ce pasarica mamiticii tale ai mai citit? De ce te-ai obosit? Ha?
Pe langa faptul ca nu ai inteles nimic, da nimic din ce am vrut eu sa subliniez in tot cacatu' pe care l-am mancat pe blogu' asta, ai tras si niste concluzii pripite si apoi ai inceput sa fabulezi pe propriul tau blog si sa afirmi ca NOI suntem niste frustrati!
Cu ce drept imi spui tu mie pe cine sau pe ce sa ador?
Si de fapt, de unde dracu' esti sigur ca eu ador doar tigarile si ca nu ador si pe cineva?
Bancile pe care le critic... Nu critic prietene nici macar o banca! Da' nici una ma!
Critic acele persoane care au avut stralucita idee de a le planta acolo!
Si aici iti mai explic o treaba, nu sunt suparata pe nimeni. Nu zic ca cineva nu ma lasa sa-mi traiesc copilaria. Ci ca in timp ce noi, poporu' stam cu grija zilei de maine ( nu eu neaparat, dar parintii mei, parintii tai, parintii altora poate fac asta), ei astia de sus planteaza banci in parcuri, schimba borduri de n'spe mii de ori pe an. Te-ai gandit ma vreodata de ce? Pentu ca ei estimeaza valoarea unei banci de 5 milioane la cel putin 10 milioane.
O bordura la fel, la pret dublu!
De ce? Pentru ca tot unii dintre ei, aia sus pusii' au firme diverse care produc orice.
Si... LOR le intra banii in buzunare, LOR!
Si sincer ma doare'n cot de cati bani le intra lor, dar problema era ca nu ii lasa pe altii sa traiasca!
Cica " sa ne plangem stim cu totii, e cel mai simplu."...
Si cica nu am realizat nimic in astia 17 ani, am facut umbra degeaba pamantului.
Mdea... de fapt sunt 16. Voi va dati ma seama cate as fi putut realiza eu in astia 16 ani? Tinand cont ca parca saptamana trecuta invatam sa "stau in doua" si parca alaltaieri inca-mi taraiam mucii prin iarba in care ma jucam de-a fatea ascunselea cu colegii mei de celula, pardon gradinita si parca mai ieri invatam sa scriu... Chiar cred ca mi-am ratat viata!
Si tot dragutul de Adi explica cum ca vremurile in care traim nu sunt deloc grele si ne amintea de periodele de pe timpul razboaielor, cand oamenii nu aveau ce manca etc.
Pai... tu realizezi care era cauza acelor razboaie? Realizezi in ce situatie se afla populatia in zilele de azi? Realizezi ca sunt tot mai multe sanse sa inceapa al3lea razboi mondial?
Zi ma, realizezi? Stii ca si in zilele noastre, in Romania, tarisoara asta in care iti e tie rusine sa traiesti pentru ca esti din generatia asta a noastra, a frustratilor, se moare de foame?
E perioada de criza, rata somajului creste! Si nu intru-n detalii ca te bag in ceata...
Cica toti ne gandim si discutam despre iarba.
Mare om Ady asta ma... A ajuns el la concluzia ca noi nu ne gandim decat la IARBA!
Ok... te intreb si eu asa ca fapt divers, cand si unde ai citit tu la mine pe blog despre IARBA?
Aaaa... zici ca ai citit la skunkyrastaboy... Ahaa... inteleg.
Pai si?
Cu ce iti deranjeaza tie vegetarea faptul ca cineva se gandeste la asta?
Te-ai gandit si tu vrodata ? Stii cu ce se mananca? Stii care ar fi avantajele legalizarii ei?
Nu pentru fumatori in special, ci pentru tara in general.
Ai idee cat de mult ar putea inflori turismul?
Ai idee de ce nu se legalizeaza de fapt? Stii ca in unele tari se foloseste pe post de medicament? Realizezi ca alcoolul, tigarile si multe alte medicamente au de 10x mai multe reactii adverse asupra organismului nostru?
Si... ca sa iti permiti sa tragi o concluzie precum " fetita asta e patetica", care reiese dintr-o propozitie incalcita care are ca rezumat " ai facut un scop din iarba" ar trebui sa afli mai intai daca FUMEZ IARBA!
Dar oricum... iti admir gestul si iti multumesc profund de reclama gratuita pe care mi-ai facut-o.
Insa iti dau si eu un alt sfat: mai documenteaza-te inainte sa afirmi cate ceva. Si vezi ca limba romana e mai curva asa... e cu mai multe intelesuri, subintelesuri si sensuri metaforice, deci data viitoare cand mai citesti ceva pe un blog sau intr-o revista, sau unde vrei tu, analizeaza mai bine textul.
PS- in postul la care ai facut referire tu in mare parte am mentionat chiar si eu ca este de cacat si ca l-am scris cu scopul de a va pierde voi fraerii timpul.
Bye!