miercuri, 5 mai 2010

Tipic

Tot mai des barbatii sunt catalogati drept " porci". Bine... ce-i drept noi suntem luate drept proaste, dar aici e alta povestioara pe care am discutat-o in posturile anterioare.
Si de aici toate disputele intre sexe. Femeile acuza sexul masculin pentru diverse chestioare precum: pute, e lenes, bea, vorbeste urat. Ei, barbateii, le acuza pe ele pentru alte dracii precum: uitatul excesiv in oglinda, barfitul, vorbitul pe un ton de soprana si zbieratul in public. Barbatii jignesc femeile asemanandu-le cu niste biete animale precum vacile... Femeile nu se lasa nici ele mai prejos si astfel ii alinta cu alte nume de-ale diverselor specii nevinovate pe care le gasim in orice atlas zoologic. Apoi sexul masculin iar sare in sus si incepe sa le aminteasca de una din cele mai vechi meserii existente pe Pamantul acesta: prostitutia, insusindu-le-o! Femeiustile se apara afirmand diverse texte care mai de care mai "gandite", cum ar fi: am fost curva, da' acum sunt doamna, ce pula mea! In acelasi timp ele se ataca, incep sa urle si le scot ochii pentru fiecare organ genital supt si fiecare orgasm ratat din cauza lor! Ei nu se lasa nici acum, sustinand ca fara ei ar suferi de sindromul " NF", de parca nu ar exista alte zeci, sute, mii de barbatei dornici de a le satisface! Si lista poate continua... Cert e ca in ciuda tuturor disputelor intre sexe se omite un lucru esential: Nici o tabara nu poate supravietui fara cealalta! Sau in fine... nu la fel de bine! Si mai era o vorba " cel mai destept cedeaza". Aha... si de aici rezulta ca nici unu' nu e mai "inteligibil" decat celalalt. Cred ca ar trebui sa incercam macar sa ne toleram, daca nu ne putem intelege. Adica... fiecare are defectele lui. Femeile au asteptari prea mari, vorbesc prea mult etc. Barbatii par sau chiar sunt ( depinde de caz) mai insensibili, mai beau cate-un paharel cu baietii de la bloc, mai o amanta... Si oricum, in final tot acolo se ajunge. Se casatoresc, se cearta, se reproduc, se cearta iar, se impaca si in final ori divorteaza ( insa majoritatea tanjesc dupa un alt companion de sex opus), ori traiesc " fericiti" pana la adanci batraneti. :))

O Doamne!

Din mult ravinta gama "M.S." (Massuri stupide):

  • Andreea smoki SpamReply 9:24 PM 5/5 4:33 AM 5/2 DACA NU CITESTI ACEST MESAJ VEI MURI PE LOC!!!Am 22 de ani si locuiesc in Bucuresti. Eu nu am mana stanga,nu am urechi si nu am nas.Mana dreapta face hemoragie odata la 12 ore din cauze necunoscute.Daca nu trimiti acest mesaj la toti din lista vei muri in aceasta saptamana!O fata de 12 ani nu a trimis mesajul si cand s-a dus la baie a iesit din scurgere un ochi rosu care a facut-o sa moara,iar un baiat a vrut sa manance noaptea la 00:00 ,a taiat painea pana la jumatate si a aparut la fereastra doi ochi si doi dinti .Parintii l-au gasit mort dimineata cu urme de dinti pe el si cu fata de vampir.L-au ingropat dar el inca mai bantuie pe cei care nu vor sa trimita mesaje eu trimit ca vine ala sa ma omoare ce naiba nu risc Las (Doamne fereste) scz lam primit sh yo .
  • Oooo da! Cata imaginatie! Voi va d-ati seama cat a stat autorul acestui ingenios mass sa il coaca? Vi-l puteti imagina cum statea el asa intr-o zi, probabil "pe tron", reflectand asupra unei teoreme de-a lui Menelaus sau si mai frumos, criticand teorii precum cea a cospiratiei !? Si... brusc i s-a aprins un beculet! Si ce-a spus el: " ia sha scriu mha shi yo ceva cool". Zis si facut. Parca-l vad pe micul geniu indreptandu-se cu pasi grabiti inspre Sfantul PC, asezandu-se face to face cu dansul si dandu-si frau liber imaginatiei! Vai, dar cata creativitate! Offf... Macar daca am folosi-o in scopuri mai nobile!