luni, 22 martie 2010

Anotimpul mult asteptat...

In sfarsit si-a facut aparitia si primavara!!!
Incepusem sa ma obisnuiesc cu peisajele alea monotone, care deja imi dadeau fiori.
Devenisem oarecum confuza... Adica... nu era vorba de o incalzire globala ce ne ameninta?
Si... ma gandeam si eu asa... cu mintea mea de blonda: Pai... daca e incalzire, si mai e si globala... atunci de ce mama dracu' afara sunt -20 de grade in martie? X(
Dar acum m-am linistit.
Azi au fost 21 de grade, de data asta cu plus.
Am fost prin parc... adiere de vant calduta, ciripit de pasarele, oameni parca proaspat treziti din hibernare... totu' bn!
Deci... in concluzie: acum pot fi fericita! :X
Chiar nu mai suportam sa ma trezesc in fiecare dimineata cu o oarecare ultima speranta si... sa imi exteriorizez profunda dezamagire exclamand: NINGE!
Dupa care imi incepeam zilnicul ritual de autoconvingere prin care imi spuneam ca... probabil totul se intampla in imaginatia mea, ca nu are cum sa ninga iar si poate inca nu m-am trezit cum trebuie... sau se intampla ceva cu mine... si imi dadeam 2 palme si ma culcam la loc :))
Am depasit momentele alea :X.
Acum ard de nerabdare asteptand natura sa-si termine somnu' ala de frumusete, care de data asta a durat mult prea mult, si sa se trezeasca!
Sa apara verdeata, floricelele, miresmele delicate, fluturasii, gandaceii si nu in ultimul rand astrul meu ceresc preferat!
Sa pot si eu iesi dimineata la prima tigare insotita de nelipsita cafea, in curte... si sa fiu trezita de aroma calfelei combinata cu miresmele imbietoare oferite de natura... in timp ce razele soarelui imi va mangaia delicat pletele blondine :X
Ahhh.... :X Gata ca o dau in orgasme :)))