luni, 26 aprilie 2010

Top 5 mass-uri pe messenger

Oook... Eu inteleg, va plictisiti. Foarte dragut, dar de ce nu incercati sa faceti ceva constructiv?
Vreau sa zic... chiar credeti ca cineva inghite macar un cuvant din toata pledoaria trimisa intregii liste de mess?
Dar trebuie sa recunosc, aveti ceva imaginatie...
1. "Sall all/ Bye all!"
Chiar crezi ca pe mine ma intereseaza cand vii tu sau cand pleci? Chiar crezi ca imi face placere sa fiu salutata de cel putin 10 ori/zi, asa la modu' general? Inca nu inteleg rostul acestui mass. Oare doar vor sa para politicosi salutandu-te sau ei chiar cred ca messengerul nu te anunta cand intra si cand ies. Nu, de fapt cred ca sunt niste simpli bagatori in seama, niste patetici cersetori de atentie!
2. “Stiati ca: Daca un jefuitor te obliga sa scoti bani din bancomat, poti anunta politia, daca introduci codul PIN invers. Ex: daca ai codul 1234, introdu 4321. Bancomatul recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii, dar fara sa stie jefuitorul, anunta politia, care sa vina imediat in ajutorul tau. Din pacate se foloseste rar aceasta metoda, fiindca oamenii nu stiu.” Terminati cu mass-ul asta, treaba asta nu merge. Si chiar daca ar merge…ganditi-va la Politia Romana!
3. "Citind acest mesaj singur vei muri de tanar, vei ajunge gunoier, o sa ai sida,cancer. Daca vrei sa se anuleze blestemul da-l la cel putin 3 prieteni..."
Wtf...
Voi realizati ca ar fi trebuit sa mor de cel putin 3223 de ori ?
4. "cat tii la mn??0%1% 2% 3% 4% 5% 6% 7% 8% 9% 10% 11% 12% 13% 14% 15% 16% 17% 18% 19% 20% 21% 22% 23% 24% 25% 26% 27% 28% 29% 30% 31% 32% 33% 34% 35% 36% 37% 38% 39% 40% 41% 42% 43% 44% 45% 46% 47% 48% 49% 50% 51% 52% 53% 54% 55% 56% 57% 58% 59% 60 % 61% 62% 63% 64% 65% 66% 67% 68% 69% 70% 71% 72% 73% 74% 75% 76% 77% 78% 79% 80% 81% 82% 83% 84% 85% 86% 87% 88% 89% 90% 91% 92% 93% 94% 95% 96% 97% 98% 99% 100% :raspunde ::::::: [da-l my dparte] !!! rasp obligatoriu !!!! ya sa va vad sorry l-am primit si eu [massssss]"
Oooo da! Deci... chiar da...
In primul rand intrebarea e stupida, iar apoi... partea cu "da-l mai departe"... Dar poate nu vreau, femeie! Te-ai gandit la asta?
Si dupa " raspuns obligatoriu". Hai sa mori tu? Si cine ma obliga sa-ti raspund?
Dupa toate astea te anunta ca "si ea la primit" si deh... trebuie sa o ierti, asta daca nu cumva esti obligat sa faci. :))
Si la sfarsit... te anunta ca e mass.... de parca tu ai fi inapt si nu ti-ai fi dat seama.
Mdeah...
5. "Dumnezeu se uita la tn acum † † † Daca citesti acest mesaj cu mana pe mouse Dumnezeu il trimite pe Sf.Petru ca sa-ti aduca fericirea eterna † † † DA MAI DEPARTE DACA TU CREZI IN DUMNEZEU....ouu da...fericire eterna???..:\..nuh prea cred..me rog..mass"
Ha ha ha!
Uite ca si religiosii si-o ard pe messenger. :)) Trecand peste continutul suspect de imbecil al acestuia, pe mine ma omoara incheierea aia pe care o regasim la majoritatea massurilor de genul " Nuh prea cred... me rog... mass". Pai si daca nu crezi... De ce dracu' mai trimiti mass-ul mai departe?
  • Si acum sa va dedic si eu un mass... Unu din acela, cum sa-i spun eu... "fitza pe 2010"!

"SENZATIONAL! Sa moara fanica si bibilica de nu e adevarat! Incercati si voi, chiar merge!!! Deci fi atent, functioneaza in felul urmator: Scrie-ti numele de 3 ori, data nasterii de 4 ori dupa care fa si doua inimioare. Apoi apasa f1 de 3 ori si ctrl si alt... si dupa f2+ f3 + f4. Acum restarteaza-ti calculatorul! Gata? Perfect... acum il poti inchide de tot! Arunca monitorul pe fereastra, dezasambleaza imprimanta, inverseaza butoanele de la tastatura dupa care preseaza-le cu un ciocan, arunca mouse-ul in toti peretii pe care ii detii, scuipa unitatea de 3 ori. Acum revino la fiecare piesa in parte. Toarna benzina peste ele dupa care joaca-te cu un chibrit deasupra lor. Joaca-te fotbal cu boxle si rugby cu web-ul. Acum pregateste-te pentru marea surpriza. Uita-te in oglinda. Ei ce vezi? :D Nu e cumva o fata ce seamana putintel cu un om extraordinar de idiot? 2 urechi mari asemeni magarilor, un bot de cal, maini de melc, picioare de rama, limba de peste! Da, da,da! Ti-am spus eu ca merge!

Ce spui tu? Nu merge? Cum asa? Aaaa... Te rog frumos sa "mi-o scuzi". Am uitat sa mentionez: Pe tot parcursul ritualului nu uita sa te gandesti la persoana iubita, e esential!

E pe bune faza, sa mor! Trimite mai departe la minim 30 de persoane. Daca nu o faci risti sa ai ghinion pentru tot restul vietii. Matusa tatalui tau si verisoara unchiului meu a patit-o! E pe bune! Scz de mass, stiu ca e idiot, dar daca tot l-am primit... era pacat sa nu il impartasesc si cu voi!.

Mdeah.... Cam asa ceva. :))

Pentru Ady the madman (Part2)

Am uitat sa mentionez cateva detalii. Scumpul de Ady are si un al2lea post... ca un fel de continuare. Si ce credeti? Cand l-am citit mi-a aparut un film in cap. Bine... ce-i drept a adaugat si el cateva chestiute, total pe dinafara subiectului, dar a adaugat.
Citez: " Completare Viata? cu totii o traim.Sau nu?Depinde de noi!Cuvantul magic este DA!Alege sa spui DA!Lasa cuvantul DA sa intre in viata ta!Gasesti tot felul de scuze si spui NU.Asta NU e bine, asta NU imi place, asta NU imi convine...dar ce iti place?...hmmm...te pune pe ganduri , nu? Asta e perioada cea mai potrivita pentru intrebari?Imi plac prietenii!stii macar ce inseamna cuvantul PRIETEN?
"
Si zici ca eu scriu cacaturi?
Uite-l ma cum se contrazice el singurel asa... Offf...
Partea cu scuzele iti suna cunoscut? Cam asta faci tu ma! Suntem oameni, diferiti! Cu pareri, idei si conceptii asupra vietii total diferite! Vrei sa ma apuc sa-ti explic dupa ce criterii ma ghidez eu? Chiar vrei? Ai atata rabdare incat sa citesti aproximativ 1000 de randuri?
Tu in postarea de mai sus indemni lumea sa fie PRO. Dar nu mentionezi adeptul cui sa fie...
Tu iti dai seama ma baiatule cum ar fi sa fim toti PRO in general? Nu crezi ca ambele cuvinte. si "da" si "nu", isi au rostul lor? In fine... tu stii!
Apropo, am vazut si eu filmul ala cu Jim Carrey ( nu-mi amintrsc numele) si chiar mi-a placut si te felicit: ai inteles partial morala, insa gandeste-te ca intradevar e interesanta ideea, Jim e un actor f. bun, dar tot film ramane! Fictiune, inspirata din realitate ce-i drept, dar tot fictiune.
So... grow up, boy! (asta ca sa te iau pe limba ta). Si nu in sensul de a te maturiza precoce, ci
DESCHIDE OCHII!
Nu stiu ce ma determinat sa raspund speculatiilor tale si nici nu imi pot explica de ce tocmai mi-am pierdut ceva minute explicandu-ti tie ca nu ai dreptate in tot ceea ce spui, dar daca cumva nu apuc sa termin de invatat tot la biologie pana maine la ora 9 sa stii ca tu esti vinovatul!